Astăzi la universitate:
Luni, 26 Oct. 2020, 23.51

Parlamentul deschis pentru comunicare cu studenții


Pe data de 22 mai studenții Universității „Perspectiva –INT” au participat la dezbaterile organizate în Parlamentul Republicii Moldova și au avut posibilitate să discute la întrunire cu Președintele Parlamentului Domnul Andrian Candu.

Dezbaterile s-au desfașurat în trei ateliere înscrierea fiind liberă la solicitarea și în dependență de interesele tinerilor. Deputații Parlamentului și experți din sectorul neguvernamental au discutat cu studenții parcursul unui document în legislativ, asigurarea egalității de șanse, procesul electoral și activitatea deputaților. Întrebările studenților către Președintele Parlamentului au vizat procedurile și etica parlamentară, mecanismele interacțiunii Parlamentului cu Guvernul și Președinția țării, procesul legislativ curent și posibilul impact al scimbărilor sistemului electoral asupra volumului asistenței externe pentru reforme.

Deschiderea legislativului pentru comunicare liberă cu studenții apropie instituțiile statului de cetățeni, în special de cei tineri, care în condițiile unei societăți democratice pot și trebuie să participe activ la conducerea țării bazîndu-se pe cunoștințe și activism civic.

Vezi imagini


Sondaj

Studiati pentru:
A găsi un loc de muncă.
A ridica calificarea primită anterior.
A îmbunătăţi lucrul propriei firme(întreprinderi, patent).
A ridica nivelul propriilor cunoştinţe în domeniul specialităţii.
A realiza dorinţa părinţilor.
 
Curs valutar 26.10.2020

Specialităţi| Galerie foto| Harta site| Contacte
Universitatea "Perspectiva-INT"
Republica Moldova, or.Chişinău, MD-2071, str. Alba-Iulia, 75; Tel: (+373-22) 92-38-58, (+373-22) 92-38-50
Copyright 2010, Perspectiva-INT; Toate drepturile rezervate;
Creat de Aursoft