Astăzi la universitate:
Luni, 26 Oct. 2020, 23.22

“Studenții și managementul calităţii În universitate”


    Reprezentanții Consiliului Studențesc al  Universităţii “Perspectiva-INT”, au participat la seminarul Asigurarea Calității în Învățământul Superior, parte a proiectului   TEMPUS « Asigurarea Calitatii in Educatie in Moldova », care  a avut loc la Vadul lui Voda, pe 27-30 Septembrie 2013. În cadrul acestui workshop, Vice-ministru Educaţiei, Loretta Handrabura, a prezentat tinerilor un studiu despre participarea studenţilor în asigurarea calităţii în învăţămîntul superior.

 

    În procesul asigurării calității în învățământul superior un loc important revine studenților. În cadrul seminarului studenții au facut cunoștință cu practica internațională în domeniul asigurării calității în universitati, cu politici interne de asigurare a calității, au participat la jocuri de simulare, au careat rețeua națională a participantilor la acest pachet al proiectului și au aflat cum sa conlucreze cu colegii de peste hotare utilizind  instrumentele online – baza de date a Uniunii Studenților Europeni ce cuprinde studenți experți în domeniul AC (Asigurării Calităţii) și grupuri de dezbateri – instrumente web 2.0.

 

     Studenții, participanți la instruire vor reveni în instituțiile sale de învățământ aducănd noile experiențe în managementul calității, vor conlucra cu profesorii și administrația pentru asigurarea standardelor europene în învățământul superior. De asemenea, studenții implicați în acest proiect vor avea șansa să devină membri ai grupului național de experți în acreditarea programelor de studii.

 

     Cu materialele seminarului puteți lua cunoștință la următoarea sedința a Consiliului Studențesc al Universității Perspectiva INT, 7 octombrie 2013 tema “Studenții și managementul calitaiii in universitate”


Sondaj

Studiati pentru:
A găsi un loc de muncă.
A ridica calificarea primită anterior.
A îmbunătăţi lucrul propriei firme(întreprinderi, patent).
A ridica nivelul propriilor cunoştinţe în domeniul specialităţii.
A realiza dorinţa părinţilor.
 
Curs valutar 26.10.2020

Specialităţi| Galerie foto| Harta site| Contacte
Universitatea "Perspectiva-INT"
Republica Moldova, or.Chişinău, MD-2071, str. Alba-Iulia, 75; Tel: (+373-22) 92-38-58, (+373-22) 92-38-50
Copyright 2010, Perspectiva-INT; Toate drepturile rezervate;
Creat de Aursoft