Astăzi la universitate:
Marţi, 20 Feb. 2018, 17.35

RESURSE UTILE WEB:

 

www.edu.gov.md  - Ministerul Educatiei al Republicii Moldova

http://www.cnaa.md/ - Consiliul Naţional pentru Acreditare şi Atestare

http://gov.md/ - Guvernul Republicii Moldova (acte normative, program de guvernare, ministere)

http://www.eurydice.org - Baza de date cu descrierea sistemelor de invatamant din tarile europene

http://www.higher-ed.org - cuprinde informatii complete, linkuri cu universitati din S.U.A.(cuprinde si enciclopedia invatamantului superior american)

http://www.ed.gov - Departmentul Educatiei - Guvernul S.U.A.

http://www.highereducation.org - National Center for Public Policy and Higher Education, San Jose, CA

http://www.salamanca2001.org - Conferinta Institutiilor de Invatamant Superior European, 29-30 martie, Salamanca, Spania (lucrari importante pentru orientarea inv. sup. european dupa Declaratia de la Bologna)

http://romanian.moldova.usembassy.gov/information-resource-center.html - American Resource Center/Centrul american de resurse

http://europa.eu.int/comm/dgs/education_culture/index_en.htm - Comisia Europeana - secretariatul general pentru educatie si cultura

http://culture.coe.fr/her/index.html - Consiliul European sectiunea invatamant superior

http://www.unige.ch/eua - Asociatia Universitatilor Europene (EUA)

http://www.inqaahe.nl - International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education

http://www.ciee.org - Council of International Education Exchange

http://www.esf.org/index.htm - European Science Fundation

http://www.nyu.edu/rectors - League of World Universities

http://www.icde.org - International Council for Open and Distance Education

http://www.isep.org - International Student Exchange Program (ISEP)

http://www.utwente.nl/cheps - Center for Higher Education Policy Studies

http://www.iuon.org - International University of Nursing

http://www.xe.com/ucc/ - The Universal Currency Converter

www.sciencedirect.com - ScienceDirect – Journals - Platforma Science Direct va ofera peste 2000 de reviste cu text integral cu un indice de impact ridicat publicate de editura ELSEVIER. Ele sunt structurate pe colectii specializate din disciplinele umaniste, economice, tehnice si medicale. Nivelul academic ridicat precum si aria mare de specializari acoperite au facut ca aceasta baza de date sa fie una dintre cele mai apreciate baze de date la nivel mondial.

www.springerlink.com - Springerlink – Journals – SpringerLink va pune la dispozitie peste 1600 de jurnale cu text integral si arhiva din 1997 pana la numarul curent. Prin serviciul Online First™aveti acces la numerele revistelor cu mult inainte de a aparea in varianta tiparita, astfel beneficiind de informatiile importante mult mai rapid.

http://search.ebscohost.com/ - Academic Serach Premier – colecţie de baze de date, cu un conţinut multidisciplinar. Cuprinde articole din publicaţii periodice (full-text sau abstracte), cărţi, referinţe, citări, rapoarte, cercetări, studii de piaţă, studii de caz, imagini şi hărţi; -Library, Information Science & Technology Abstracts – conţine 600 ediţii periodice, cărţi şi rapoarte ştiinţifice şi anale ştiinţifice. Include tematica: biblioteconomie, catalogarea, sistematizarea, bibliometria, managementul informaţional etc., începând cu anii 1965 până în prezent; - GreenFILE – oferă informaţii ce acoperă toate aspectele impactului uman asupra mediului. Baza de date oferă indexări şi abstracte pentru aproximativ 649.000 înregistrări, de asemenea si acces la full text pentru 4700 înregistrări. Acoperă subiecte ca poluare, schimbarea climei, reciclare , etc;

http://proquest.umi.com/login - PROQUEST Academic Research Library - Ofera acces la peste 4070 de reviste de specialitate din toate domeniile stiintifice, dintre care peste 2800 in text integral.. Pe o singura platforma online aveti acces la informatii din peste 160 de domenii stiintifice: economie, literatura, geografie, psihologie, stiinta, drept, reviste si cotidiane de interes general, educatie, religie, sanatate, stiinte umaniste, calculatoare, etc. de la edituri academice din toata lumea.

www.oxfordjournals.org - OXFORD JOURNALS - Oferta acces la textul integral la 211 reviste online grupate in 6 de discipline, din care 125 de reviste sunt cotate ISI. Este oferita de una dintre cele mai mari edituri universitare din lume, o editura motivata de calitatea publicatiilor sale. Veti recunoaste angajamentul acestei edituri in standardele portofoliului sau de reviste cu conţinut datand din 1996 si pana in 2009 si in calitatea serviciilor sale.

www.journals.cambridge.org - Cambridge Journals - Cambridge University Press publica in prezent peste 220 de reviste academice peer-review grupate in 32 de discipline, din care 109 de reviste sunt cotate ISI. Continand ultimele cercetari dintr-o larga gama de subiecte, revistele editurii Cambridge sunt accesibile in intreaga lume in format print si online. Cambridge publica pe langa revistele proprii si reviste in colaborare cu peste 100 de societati profesionale si academice pentru a asigura succesul optim al fiecarei publicatii.

www.scopus.com

www.emeraldinsight.com

www.engineeringvillage.com

www.library.pub.ro/Baze_stiintifice.html

http://online.sagepub.com

http://1educat.ro/resurse/linkuri.html

http://www.cartidownload.ro

http://www.tol.org - Bază de date cu publicaţii din Europa de Est

http://www.e-librarie.ro/ - Librarie Electronica

http://biblior.net/ -  Biblioteca Euroweb 

http://www.polirom.ro/biblioteca-online/ - Biblioteca Online Editura Polirom

http://www.biblioteca-digitala.ase.ro/biblioteca/model/index2.asp  - Biblioteca digitala a Academia de Studii Economice.

 Sondaj

Studiati pentru:
A găsi un loc de muncă.
A ridica calificarea primită anterior.
A îmbunătăţi lucrul propriei firme(întreprinderi, patent).
A ridica nivelul propriilor cunoştinţe în domeniul specialităţii.
A realiza dorinţa părinţilor.
 
Curs valutar 20.02.2018

Specialităţi| Galerie foto| Harta site| Contacte
Universitatea "Perspectiva-INT"
Republica Moldova, or.Chişinău, MD-2071, str. Alba-Iulia, 75; Tel: (+373-22) 74-79-58, (+373-22) 58-92-50
Copyright 2010, Perspectiva-INT; Toate drepturile rezervate;
Creat de Aursoft