Astăzi la universitate:
Luni, 26 Oct. 2020, 23.15


 

Semestre de Mobilitate susținute de Uniunea Europeană

în cadrul programului Erasmus +

 

     Studentele Universității „Perspectiva-INT” Gojin Natalia anul I programul „Management al Serviciilor Hoteliere” și Ostrovscaia Jana anul II programul „Turism internațional” au beneficiat de burse europene pentru efectuarea semestrelor de mobilitatte în cadrul Universității din Girona,  Spania.

     Bursa europeană permite studenților din Moldova să efectueze studiile și cerceările în cadrul programelor respective de master, beneficiind de cursuri ținute de profesorii Universității din Girona. În acdrul semestrului de mobilitate studentele au avut acces la fondurile bibliotecii de specialitate din Girona, la sistemul electronic de administrare a studiilor în cadrul Universității. Întorcîndu-se au împărtășit exeperiența nu doar colegilor de grup academic dar și colectivului didactic din Moldova, privind gestionarea cursurilor și elaborarea proiectelor de studii și cercetare. Cunoștinșele și competențele acumulate servesc masterandelor suport esențial în activitatea practică. În cadrul Centrului de Formare și Informare în domeniul Turismului și Serviciilor Hoteliere pot fi accesate unele lucrări apreciate pe masură  de profesorii din Spania și Moldova.

   Informații suplimentare despre oportunitățile oferite de programele europene pentru studenții din Republica Moldova puteți găsi la Centrul de Informare Europeană al Universitții Perspectiva- INT telefon 022 746631.Sondaj

Studiati pentru:
A găsi un loc de muncă.
A ridica calificarea primită anterior.
A îmbunătăţi lucrul propriei firme(întreprinderi, patent).
A ridica nivelul propriilor cunoştinţe în domeniul specialităţii.
A realiza dorinţa părinţilor.
 
Curs valutar 26.10.2020

Specialităţi| Galerie foto| Harta site| Contacte
Universitatea "Perspectiva-INT"
Republica Moldova, or. Chişinău, MD-2071, str. Alba-Iulia, 75; Tel: (+373-22) 92-38-58, (+373-22) 92-38-50
Copyright 2010-2019, Perspectiva-INT; Toate drepturile rezervate;
Creat de Aursoft