Astăzi la universitate:
Marţi, 27 Oct. 2020, 00.31

                                              
 
Programe de mobilitate pentru studenti si masteranzi
 
Studenţii înrolaţi in programe de studii cadrul MCI (Austria)  şi Universităţii “Perspectiva INT” (Moldova) pot solicita un semestru de studiu în cadrul universităţii partener, creditele acumulate fiind recunoscute mutual. Cursurile se oferă în limbile germană şi engleză.  

La 25 mai 2012 în cadrul vizitei de serviciu a D-lui Dr. Andreas Altman, Rector al Management Center Innsbruck, Austria la Universitatea Perspectiva-INT a fost prelungit acordul de cooperare semnat în anul 2009.

Acordul prevede implementarea programelor de mobilitate și cooperarea în cadrul programelor de studii comune (joint study programs) transnaționale.

În anul de studii 2012-2013 se anunță admiterea la studii Masterat în domeniul Turismului Internațional și Administrării Afacerilor. Aplică acum.

Programele comune prevăd schimb de know-how academic, perfectionarea curriculumului, mobilitatea academică a profesorilor și studenților, asigurarea calității înalte de predare în diverse limbi - română, rusă, engleză, germană. Absolvenții vor deține diplome de Master din Republica Moldova și diplomă de MBA din Republica Austria. Realizarea programelor comune va permite absolvenților diversificarea oportunităților de amplasare în cîmpul muncii în țară și peste hotare.

Cooperarea universitară se încadrează în prevederile Procesului de la Bologna și scopurile strategice pe care și le trasează sistemele de învățămînt superior în Moldova și Austria în vederea creării Spațiului European Comun al Învățământului Superior.


 Studentii MCI – semestrul IV 2008-2009 în Moldova

 
                
 
 
                          
 


Sondaj

Studiati pentru:
A găsi un loc de muncă.
A ridica calificarea primită anterior.
A îmbunătăţi lucrul propriei firme(întreprinderi, patent).
A ridica nivelul propriilor cunoştinţe în domeniul specialităţii.
A realiza dorinţa părinţilor.
 
Curs valutar 27.10.2020

Specialităţi| Galerie foto| Harta site| Contacte
Universitatea "Perspectiva-INT"
Republica Moldova, or. Chişinău, MD-2071, str. Alba-Iulia, 75; Tel: (+373-22) 92-38-58, (+373-22) 92-38-50
Copyright 2010-2019, Perspectiva-INT; Toate drepturile rezervate;
Creat de Aursoft