Astăzi la universitate:
Luni, 26 Oct. 2020, 23.32

Creative Business Cup


 

Creative Business Cup/Cupa Businessului Creativ (CBC) este un concurs al ideilor creative de business ce se desfășoară pentru prima dată în Republica Moldova. Concursul CBC are drept scop identificarea ideilor creative de afaceri din Moldova şi promovarea acestora la nivel internațional.

Cu această ocazie vă invităm sâmbătă, 21 iunie 2014 la evenimentul de deschidere a concursului, care va avea loc în incinta Universității Perspectiva, cu începere la ora 11:00, iar în cadrul acestuia veţi putea afla mai multe informaţii despre desfăşurarea concursului la etapa locală și procesul de pregătire pentru finala din Danemarca

Obiectivul de bază al CBC este susținerea și încurajarea antreprenoriatului creativ autohton şi identificarea ideilor de afaceri aplicabile la nivel internațional. Prin participarea la concurs, toţi antreprenorii urmează să-și crească capacitatea de a întemeia sau dezvolta cu succes propria afacere bazată pe competenţele lor creative.

Lansăm invitația pentru toți antreprenorii din Republica Moldova, care dezvoltă afaceri în design interior și vestimentar, arhitectură, film și radio, artă și meșteșuguri, radio și TV, parcuri de distracții, gastronomie, activități de agrement, precum și din alte domenii care implică idei creative, de a se înscrie la Cupa Businessului Creativ.

Criteriile de eligibilitate:

- Creativitate. Competențele creative sunt cruciale pentru ca conceptul de business să aibă succes;

- Potențial de comercializare a produselor/serviciilor. Conceptul de business trebuie să aibă un mare potențial de piață.

Cine poate să participe?

- Întreprinzătorii individuali;

- Conducătorii/reprezentanții unei companii;

- Autorul unui proiect creativ de business fără statut juridic (doar în cazul în care, până la 1 august 2014 are loc înregistrarea în calitate de persoană juridică).

Afacerea trebuie să se realizeze pe teritoriul Republicii Moldova și să facă parte din domeniul creativ. Nu există restricții ce țin de statutul juridic al companiei, cifra de afaceri sau numărul de angajați.

Concursul CBC se desfășoară în 3 etape:

1. Înscrierea la etapa națională a concursului CBC;

2. Etapa națională a CBC și selectarea finaliștilor;

3. Participarea finaliștilor la etapa internațională a CBC de la Copenhaga, Danemarca

Finala internațională a Creative Business Cup va avea loc în perioada 17-19 noiembrie 2014 la Copenhaga, Danemarca, în cadrul Global Entrepreneurship Week.

Informații suplimentare pot fi solicitate la e-mail-ul: creativebusinesscupmd@gmail.com sau la tel: 069224496, Daniela Glodeanu, coordonator de proiect.

Sondaj

Studiati pentru:
A găsi un loc de muncă.
A ridica calificarea primită anterior.
A îmbunătăţi lucrul propriei firme(întreprinderi, patent).
A ridica nivelul propriilor cunoştinţe în domeniul specialităţii.
A realiza dorinţa părinţilor.
 
Curs valutar 26.10.2020

Specialităţi| Galerie foto| Harta site| Contacte
Universitatea "Perspectiva-INT"
Republica Moldova, or.Chişinău, MD-2071, str. Alba-Iulia, 75; Tel: (+373-22) 92-38-58, (+373-22) 92-38-50
Copyright 2010, Perspectiva-INT; Toate drepturile rezervate;
Creat de Aursoft